Visie

Visie

Langere behandeling is beter
Langere en intensievere behandelduur levert betere resultaten op. Daarom geef ik cliënten de mogelijkheid om zich tegen gunstige condities langer te laten behandelen dan doorgaans gebruikelijk is (zie tarieven).

Masseren helpt
Aanraken en masseren bevordert de genezing. Dat zeg ik niet alleen, maar dat zeggen de vele mensen die ik de afgelopen jaren heb behandeld. Hun ervaring staat haaks op de wetenschap waarmee geschermd wordt om massage uit de fysiotherapie te laten verdwijnen. Praktijk Gevoel voor Gevoel houdt massage in ere als onderdeel van de behandeling (wanneer nodig). Aangevuld met gerichte oefeningen, humor en relativeringsvermogen ga ik samen met u de klachten te lijf.

Niks meer aan te doen?
Bij nogal wat aandoeningen wordt gezegd: ‘er is niks meer aan te doen!’ Maar in de meeste gevallen kan men door fysiotherapeutisch te behandelen de klachten positief beïnvloeden. Belangrijker is dan dat de klachten niet verergeren en zeker niet te snel verergeren. Fysiotherapie en fysiotherapie op haptonomische basis kunnen zorgen voor stilstand en zelfs vermindering van klachten!